MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Samenleving

Als consument kiest u steeds bewuster voor een eerlijk product dat geteeld is met respect voor mens en milieu. En dat is heel begrijpelijk. MPS ontwikkelt en beheert hiervoor certificaten. Certificaten die een supermarkt of bloemist inzicht geven in hoe duurzaam een bos bloemen of tros tomaten geteeld is. Maar ook hoe sociaal een organisatie is ingericht. Zo levert u zelf ook een bijdrage aan een betere wereld.

Wet- en regelgeving

Een gecertificeerd product geeft u duidelijkheid over de herkomst, maar zorgt ook voor een betere profilering van de tuinbouwsector. Bij de consument, maar ook bij de regering. MPS voorziet de overheid regelmatig van waardevolle informatie over de sierteelt-, bloembollen-, boomkwekerij-, groente- en fruitsector. Zodat wet- en regelgeving goed op elkaar wordt afgestemd.

Onze toekomst

Duurzame organisaties zijn de toekomst. Onze toekomst. Zeker in een sector waar met levende producten wordt gewerkt is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw leverancier. Kwekers met een certificaat maken graag voor u het verschil en geven samen met MPS een betere invulling aan duurzaam ondernemen.

Meer informatie?

Producten afkomstig van een gecertificeerd bedrijf herkent u aan het MPS-vignet. Bent u benieuwd welke bedrijven een MPS certificaat behaald hebben?Kijk dan snel op de website www.volgjebloemofplant.nl

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar