MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

MY-MPS

Om uw gegevens op de juiste manier te registeren heeft MPS een programma ontwikkeld. Dit online registratieprogramma is opgenomen in de persoonlijke pagina MY-MPS en is er in twee versies: dagregistratie en perioderegistratie.

Perioderegistratie (4-wekelijks)

Naast het teeltplan berekent en registreert u in MY-MPS elke vier weken zelf het verbruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie, water en belichting. Ook is het mogelijk om in MY-MPS de UO-emissie gegevens te registeren. En met een druk op de knop verstuurt u uw registratie naar MPS.

Dagregistratie

Dagregistratie is een uitgebreidere versie van registreren in MY-MPS. Naast functies die het standaardprogramma biedt, houdt u met deze variant ook gemakkelijk uw voorraadbeheer, dagregistratie van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen per gewas of per locatie bij. Dagregistratie in MY-MPS is uitermate geschikt voor MPS-GAP en MPS-SQ gecertificeerde bedrijven die verplicht zijn om een dagregistratie bij te houden.

Voordelen dagregistratie in MY-MPS:

- Registreert per dag
- Handmatige berekening overbodig
- Automatische koppeling naar perioderegistratie
- Programma stuurt gegevens op tijd door
- Voldoet aan wet- en regelgeving
- Te gebruiken als voorraadbeheersysteem
- Eenvoudig printen van rapportages

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar