MPS: More Profitable Sustainability

digitaal magazine


MPS vignet

Een groeiend aantal kwekers en handelaren kiest bewust voor duurzaam ondernemen. Dit is niet alleen goed voor mens en milieu, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw bedrijf en product te profileren. Wilt u uw zichtbaarheid als duurzaam ondernemer vergroten? Laat dan met het MPS vignet op uw verpakking of website zien dat uw afnemer kiest voor eerlijke kwaliteit.

Traceerbaar product

Het MPS vignet is meer dan een logo. Het vignet bevat een unieke MPS-nummer, waardoor uw producten herkenbaar en traceerbaar zijn in het handelskanaal. MPS stelt voor deelnemers met minimaal een A-score het MPS-A vignet beschikbaar. Dit vignet kan door kwekers en handelaren op steeketiketten en verpakkingsmateriaal gebruikt kan worden.

   

Meer informatie?

Bent u MPS-ABC deelnemer? Dan kunt u het vignet gratis downloaden via uw persoonlijke pagina in MY-MPS. Login en u vindt het vignet onder het kopje 'mijn certificaten'. Klik voor de gebruiksvoorschriften van het vignet op onderstaande link. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.