MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Algemeen

Het registeren van werkzaamheden is voor veel bedrijven dagelijkse kost. Zo kunt u terugkijken op cijfers van vorig jaar, de kwaliteit op uw bedrijf aanscherpen of openheid van zaken bieden voor externe partijen. Dit laatste is belangrijk voor overheden, die registratie vaak verplicht stellen. Maar door te registeren voldoet u ook aan de strenge eisen van retailers. En dat biedt u zakelijk volop kansen.

Loket voor registratie

Vanaf 2006 is ieder glastuinbouwbedrijf in Nederland verplicht om zich door middel van milieurapportages te houden aan het Besluit Glastuinbouw. Een MPS-ABC of UO-registratie zorgt ervoor dat u aan deze verplichting voldoet. En is uw bedrijf MPS-ABC geregistreerd? Dan komt u na goedkeuring ook tegemoet aan de duurzaamheidscriteria van de overheid en kunt u deelnemen aan een aanbesteding voor groenvoorzieningen. Wilt u een Rijnland meststoffenregistratie laten uitvoeren of de registratie voor het PT Boomteelt project? Ook dan bent u bij MPS aan het juiste loket.

Meer informatie?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de pagina's per registratie.
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar