MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Organisatie

Waar gewerkt wordt met levende producten zoals bloemen, planten, groenten en fruit spelen wet- en regelgeving een steeds grotere rol. Ook binnen de handelskanalen in de landen om ons heen. En hier ligt een belangrijke taak voor MPS. Wat in 1993 begon als milieuproject van Bloemenveiling Westland, is uitgegroeid tot een dynamische, internationale organisatie die wereldwijd opereert.

Standaarden

MPS ontwikkelt en beheert certificaten. Certificaten die ervoor zorgen dat duurzaamheid in de tuinbouwsector steeds meer verweven raakt in de dagelijkse werkzaamheden van bedrijven. De standaarden van MPS zijn internationaal geaccepteerd en leidend in de tuinbouwsector. Hierbij staat niet alleen het milieu centraal. Ook op het gebied van kwaliteitszorg en sociale aspecten geeft MPS met certificaten vorm aan duurzaamheid. Zo reikt MPS de sector 'tools' aan om duurzaam ondernemen op de juiste manier te implementeren.

MPS dé partner

Naast de ontwikkeling van certificaten, biedt MPS ook verschillende diensten aan waaronder trainingen. Zoekt u een partij die u volledig ontzorgt? Dan heeft u in MPS dé juiste partner gevonden.

'MPS, de wereldwijde partner voor duurzame certificering voor de tuinbouw'

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar