MPS Slogan NL
nieuws

 

MPS Slogan NL
MPS ECAS

Nieuws

producent

handelaar

retailer

consument

ONDERHOUD MAANDAG 23 APRIL 2018

I.v.m. onderhoudswerkzaamheden is het portaal MY-MPS van 9.00 uur tot 12.00 uur niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

NB: deze website my-mps.com blijft wel online

MPS-ECAS is in verband met uitbreiding van de activiteiten en de sterk groeiende vraag naar voedselveiligheidscertificaten op zoek naar een

Auditor Voedselveiligheid (Fulltime)

Hoewel de werkzaamheden zich met name bevinden in het westen van Nederland, ben je als Auditor Voedselveiligheid veel onderweg en ga je flexibel om met werktijden, evenals werken buiten de eigen regio. Daarnaast zorg je o.a. voor de administratieve verwerking van je bevindingen. Je zorgt dat je continu op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Je bent stressbestendig en beschikt over ruime kennis van kwaliteitssystemen, ondermeer in relatie tot voedselveiligheid. Bovendien ben je communicatief vaardig, zelfstandig en heb je voldoende empathisch vermogen om klantgericht te werken. Je voert je activiteiten integer en accuraat uit en bent innovatief en organisatorisch sterk.

De functie-eisen
  • Afgeronde opleiding HAS levensmiddelentechnologie of gelijkwaardige opleiding.
  • IRCA LA kwalificatie.
  • Minimaal drie jaar werkervaring in de groente-, fruit-, of sierteeltsector, bijvoorbeeld in een Operationele en/of Quality Assurance of Quality Control functie, als Consultant of als Voorlichter, waardoor er kennis is van managementprincipes, kwaliteitssystemen en -processen in de agri- en foodsector.
  • Ervaring als Auditor.
  • Kennis van managementsystemen op het gebied van kwaliteit en voedsel (bijv. BRC, HACCP, IFS, FSSC22000, ISO22000, QS of GLOBALG.A.P.).
  • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van andere talen is een pre.
  • Het is flexibele functie waarbij je veel onderweg bent.

Ons aanbod
De geschikte kandidaat wacht een verantwoordelijke functie binnen een professionele organisatie. De prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier op afgesteld waarbij het salaris afhankelijk is van de werkervaring die je hebt. Bij deze functie krijg je een laptop en mobiele telefoon in gebruik en afhankelijk van het aantal arbeidsuren een lease auto.

Ben jij onze nieuwe auditor?
Ben je nu enthousiast geworden over deze functie, voldoe je aan de gestelde eisen en ben je graag op pad? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageren
Wil je meer weten over de functie? Bel dan Niek Nielen, Teamleider Certificatie, 06 – 5341 8211 of Jacques Wolbert, Directeur, 06 - 5103 94 13.
Werk je bij voorkeur op freelance basis?
Ook dan zien wij jouw reactie met interesse tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar