MPS: More Profitable Sustainability

digitaal magazine


Top 10 kweker in Amerika al na 1 jaar geslaagd!
Tijdens Cultivate 2017, de beurs waar de ‘groene’ sector in Noord-Amerika elkaar van 15 tot 18 juli ontmoet, presenteert MPS zich ook dit jaar weer. Zij is te vinden op stand nummer 1309. Als wereldwijde speler, al tien jaar actief in de USA op het gebied van duurzaamheidscertificering, wil ze daar niet ontbreken. Op 17 juli zal op de stand van MPS zal Metrolina Greenhouses, de op 6 na grootste kweker van Amerika het MPS-A certificaat uitgereikt krijgen.

D.S. Cole Growers van pionieren naar duurzaamheid innoveren.
Tijdens Cultivate 2017, de beurs waar de ‘groene’ sector in Noord-Amerika elkaar van 15 tot 18 juli ontmoet, presenteert MPS zich ook dit jaar weer. Zij is te vinden op stand nummer 1309. Als wereldwijde speler, al tien jaar actief in de USA op het gebied van duurzaamheidscertificering, wil ze daar niet ontbreken. Eén van de Noord Amerikaanse pioniers, die al vanaf het begin zich hard maakt voor het MPS-ABC certificaat, is D.S. Cole Growers, Een bedrijf dat zowel stekmateriaal als potplanten teelt, en duurzaamheid centraal stelt in alle delen van het productieproces. D.S. Cole hecht er aan om dit inzichtelijke te maken met behulp van het MPS-ABC certificaat.
Klanten waarderen deze transparantie. Naast transparantie staat het MPS-ABC certificaat voor continu innoveren op het gebied van duurzaamheid. Het is zeker geen alibi om hogere prijzen voor producten te vragen.