MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Duurzaam ondernemen

Vanuit de markt, overheid en samenleving neemt de druk om duurzaam te telen ieder jaar toe. Het is de taak van MPS om klanten hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en de juiste certificaten en diensten aan te bieden.

People, planet & profit

Duurzame certificering houdt in dat u duurzaamheid consistent toepast in uw bedrijfsvoering en dit borgt door middel van een certificaat. Met als doel om op uw bedrijf een goede balans te creëren tussen People (sociale aspecten), Planet (milieu) en Profit (winst). Voor kwekers start duurzaam ondernemen met het MPS-ABC certificaat (het milieucertificaat), die kan worden aangevuld met een kwaliteitscertificaat en/of sociaal certificaat. Maar ook voor handelsbedrijven en veilingen is het mogelijk om met een eigen certificaat te laten zien hoe duurzaam zij ondernemen.

Duurzaam MPS

MPS maakt zich niet alleen druk om de duurzaamheid van andere bedrijven. Intern gaat de stichting ook bewust om met het milieu. Zo wordt er steeds meer digitaal gecommuniceerd in plaats van op papier. En als er dan toch drukwerk aan te pas komt, kiest MPS altijd voor gecertificeerd FSC papier. Ook wordt er met elektrische auto's gereden en krijgt u bij uw bezoek duurzame koffie en thee aangeboden.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar