MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Handelaar

De eisen die een retailer stelt aan producten gelden niet alleen voor voedingsmiddelen, ook de herkomst van bloemen en planten moet bekend en verantwoord zijn. Kies daarom voor een MPS-certificaat en u zult zien dat uw klant het waardeert.

Mens en milieu

Dat veel kwekers aan de strenge regels van retailers voldoen is niets nieuws. Maar ook van steeds meer handelsbedrijven wordt verwacht dat ze met respect voor mens en milieu te werk gaan. Speciaal voor u ontwikkelde MPS certificaten geschikt voor de handel. Bijvoorbeeld MPS-Florimark Trade, MPS-Florimark GTP Lijnrijders. Certificaten die stuk voor stuk bijdrage aan meer transparantie, betrouwbaarheid en een professionelere sector. Op de pagina certificaten vindt u een compleet overzicht. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij onze afdeling Service & Support.

Erkend MPS-handelaar

Als erkend MPS-handelaar ontvangt u een toegangscode om in te loggen via www.my-mps.com en heeft u inzage in de kwalificaties van al uw leveranciers. Heeft u nog geen toegang tot deze gegevens? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar