MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Service & Support

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Dan helpen wij u graag verder. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden, tips en (video)handleidingen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Service & Support via 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

Meest gestelde vragen

Het overzicht met meest gestelde vragen is als volgt ingedeeld. Alle tips en inhoudelijke vragen over onze producten en diensten vindt u terug in de categorieën 'registratie', 'training' en 'certificatie'. In de categorie 'informatie' gaan we in op algemene zaken, zoals facturatie en mededelingen. Bij 'service' kunt u terecht wanneer u een vraag heeft over de aanmelding- en opzeggingsprocedure en de wijze waarop u met ons contact op kunt nemen.

Openingstijden

Onze afdeling Service & Support is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@my-mps.com. Wij streven ernaar om uw vraag binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden.

Teamviewer ondersteuning

Teamviewer is een programma, waarmee Service & Support, uw scherm over zou kunnen nemen. Dit is handig om uw probleem te lokaliseren en daarnaast kan het uitleg verduidelijken. Om ondersteuning te krijgen door middel van teamviewer kunt u hier klikken.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar