MPS: More Profitable Sustainability

banner website


Gecertificeerde bedrijven

Zodra een bedrijf aan alle criteria uit het certificatieschema voldoet, ontvangt hij het certificaat en is het bedrijf gecertificeerd. Vanaf dat moment mag het vignet gebruikt worden op de verpakkingen en andere bedrijfsgebonden producten.

Om inzicht te krijgen in de gecertificeerde productie bedrijven, is er onderstaande validatie tool. U kunt hiermee per bedrijf realtime zien of deze gecertificeerd is en voor welke certificaten.
Het werkt als volgt: in het veld hieronder voert u een MPS-nummer of Naam in en vervolgens drukt u op de ENTER-toets.


bannerOm inzicht te krijgen in de gecertificeerde productie bedrijven kunt u ook met behulp van het unieke MPS-nummer dat vermeld staat in het MPS-vignet, op de website www.volgjebloemofplant.nl ontdekken bij welke kweker de bloemen of planten vandaan komen en zich informeren over hoe duurzaam een product tot stand is gekomen.

 

MPS Groepslabel

Het MPS Groepslabel maakt het mogelijk om voor een groep bedrijven (bijv. een samenwerking van kwekers in een telersvereniging of coöperatie) één gezamenlijke status te tonen in de vorm van een label.

Gecertificeerde groepen

De lijst van bestaande gecertificeerde handelaren kunt u hier downloaden. De bedrijven staan per certificaat gerangschikt.

Wilt u gedetailleerder zoeken, met favorieten werken of meerdere bedrijven in beeld krijgen? Dan kunt u zich aanmelden als affiliate member van MPS. U krijgt dan toegang tot het Trade Portal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Scheepens via 0174 615 715.