MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Gecertificeerde bedrijven

Zodra een bedrijf aan alle criteria uit het certificatieschema voldoet, ontvangt hij het certificaat en is het bedrijf gecertificeerd. Vanaf dat moment mag het vignet gebruikt worden op de verpakkingen en andere bedrijfsgebonden producten.

 

Om inzicht te krijgen in de gecertificeerde productie bedrijven, is er onderstaande validatie tool. U kunt hiermee per bedrijf realtime zien of deze gecertificeerd is en voor welke certificaten.
Het werkt als volgt: in het veld hieronder voert u een MPS-nummer of Naam in en vervolgens drukt u op de ENTER-toets.

Als u een MPS nummer heeft ingetikt dan worden hierboven de volgende gegevens van het gevonden bedrijf getoond.
MPS nummer en Bedrijfsnaam
De MPS-ABC status A+, A, B, C of NQ (wat staat voor Non Qualified); tijdelijk geen status
De grootste teelt van dit bedrijf

Deelname MPS-ABC
Behaalde aanvullende certificaten (MPS-GAP, MPS-SQ, etc.)

 

bannerOm inzicht te krijgen in de gecertificeerde productie bedrijven kunt u ook met behulp van het unieke MPS-nummer dat vermeld staat in het MPS-vignet, op de website www.volgjebloemofplant.nl ontdekken bij welke kweker de bloemen of planten vandaan komen en zich informeren over hoe duurzaam een product tot stand is gekomen.

 

MPS Groepslabel

Het MPS Groepslabel maakt het mogelijk om voor een groep bedrijven (bijv. een samenwerking van kwekers in een telersvereniging of coöperatie) één gezamenlijke status te tonen in de vorm van een label.

Gecertificeerde Groepen

Uitgangsmateriaal leveranciers

Uiteraard wilt u ook weten bij wie u uitgangsmateriaal kunt kopen wat ook gecertificeerd is. Daarom hebben wij met uiterste zorgvuldigheid een lijst samengesteld met bedrijven die volgens onze systemen uitgangsmateriaal produceren.

Gecertificeerde uitgangsmateriaal leveranciers

Gecertificeerde handelaren

De lijst van bestaande gecertificeerde handelaren kunt u hier  downloaden. De bedrijven staan per certificaat gerangschikt.

Wilt u gedetailleerder zoeken, met favorieten werken of meerdere bedrijven in beeld krijgen? Dan kunt u zich aanmelden als affiliate member van MPS. U krijgt dan toegang tot het Trade Portal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Scheepens via 0174 615 715.

 

 

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar