MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Florimark TraceCert

Eist uw klant dat uw bloemen en planten traceerbaar zijn voor de consument? Dan is het Florimark TraceCert certificaat voor u de oplossing. Met MPS-Florimark TraceCert voldoet u aan de eisen ten aanzien van versheid, ingangscontrole, opslag, voorraadbeheer en verdeling.

Traceerbaarheid

Van iedere partij in de markt wordt tegenwoordig verwacht dat bepaalde bedrijfsinformatie inzichtelijk is. Is uw bedrijf niet transparant? Dan gaat men er al snel vanuit dat u iets te verbergen hebt. Dit is te voorkomen door uw bloemen, planten of groenten- en fruit traceerbaar te maken. Met een Florimark TraceCert certificaat geeft u inzicht en laat u zien dat uw producten met aandacht en zorg verwerkt zijn.

Voordelen

- Specifiek ontwikkeld voor (groot)handelaren
- Voldoet aan eisen ten aanzien van traceerbaarheid
- Onderdeel van ketencertificaat MPS-Florimark Trade

Kiest u voor meer transparantie in de keten? Laat uw bedrijf dan certificeren met het Florimark TraceCert certificaat. En maak dit zichtbaar door het MPS-vignet op uw communicatie-uitingen te gebruiken.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onderstaande documenten downloaden. Voor het aanvragen van offerte verwijzen wij u naar onze certificeringsinstellingen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

- Certificatieschema
- Gecertificeerde bedrijven 
- Checklist

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar