MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

Certificaten

MPS staat bekend om het registreren en certificeren van producten en kwekerijen. Maar er is meer nodig om de consument een duurzaam product te kunnen garanderen. Daarom nemen steeds meer handelsbedrijven hun verantwoordelijkheden en kiezen ook voor een MPS-certificaat.

Traceerbaar product

Voor handelsbedrijven in de sierteeltbranche heeft MPS speciale certificaten ontwikkeld. Zo heeft u de keuze uit een certificaat voor duurzaamheid, traceerbaarheid of bijvoorbeeld één die specifiek ontwikkeld is voor lijnrijders. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificaten voor de handel:

MPS-Florimark Trade
Door de combinatie van milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten is dit het label voor duurzaamheid.

MPS-Florimark TraceCert
Het certificaat voor traceerbaarheid van bloemen en planten. Ook geschikt voor het Fair Flowers Fair Plants label (FFP).

MPS-Florimark GTP
Het certificaat voor traceerbaarheid van bloemen en planten. U voldoet hiermee ook aan milieu-, kwaliteits- en sociale eisen.

MPS-Florimark GTP Lijnrijders
Het Florimark GTP certificaat speciaal ontwikkeld voor lijnrijders.

MPS-Florimark Auction
Het certificaat van duurzaamheid, speciaal ontwikkeld voor veilingen. Stelt eisen op het gebied van milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten.

MPS-GPA
In de basis gelijk aan het MPS-Florimark GTP certificaat, maar is speciaal ontwikkeld voor veilingen.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar