MPS: More Profitable Sustainability

digitale magazine MPS


 

button PP NL    youtubetwitter        MPS gecertificeerde bedrijven

 

Het Milieucertificaat

Het MPS-ABC certificaat is meer dan een certificaat. Het is een unieke standaard in de wereld en werkt als een meetlat die aantoont in hoeverre uw bedrijfsvoering milieuvriendelijk is. Hiermee kunt u uw milieuprestaties borgen en de milieubelasting van uw bedrijf flink verlagen. U kunt een certificaat op drie verschillende niveaus behalen, namelijk MPS-A, MPS-B en MPS-C. Is uw bedrijf MPS-A gecertificeerd? Dan is uw onderneming het meest milieuvriendelijk.

Aantoonbaar maken van duurzaamheid

Door een MPS-ABC certificaat te behalen worden uw milieuprestaties transparanter. MPS-ABC is daarom de eerste stap op weg naar een aantoonbare duurzame bedrijfsvoering. Naast monitoring kunt u het certificaat ook voor marketingdoeleinde gebruiken. Uw bedrijf onderscheidt zich immers van andere. Daarnaast kan de certificering voor meer structuur in uw bedrijfsvoering zorgen en openheid geven richting de samenleving.

Voordelen MPS-ABC

- Voldoet aan marktvraag
- Verbreding van afzetmogelijkheden
- Kwalificatie op klokfront
- Opname in database MPS, inzichtelijk voor kopers
- Registratie is opstap naar certificatie
- Profileren als duurzaam en verantwoord bedrijf
- Voldoet aan alle wetgeving

Wilt u de eerste stap zetten voor een duurzame bedrijfsvoering? Kies dan voor het MPS-ABC certificaat. En wilt u uw klanten laten zien dat uw milieuvriendelijk te werk gaat? Gebruik dan het MPS vignet op al uw communicatie-uitingen.

Meer informatie?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u onderstaand documenten downloaden. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Service & Support via telefoonnummer 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.

- Vul hier online het aanmeldingsformulier voor MPS ABC in (dat kost ongeveer 10 minuten)

- Aanmeldingsformulier MPS-ABC Belgiƫ
- Overeenkomst MPS-ABC Nederland
- Overeenkomst MPS-ABC Belgiƫ
- Certificatieschema MPS-ABC,
- MPS-Zwarte lijst
- Folder MPS-ABC
- Gecertificeerde bedrijven